fbpx
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lansering av Open Call för havsambassadörer i Malmö

Ett abstrakt måleri av livet under ytan med hav, sjögräs och sand.
Är du intresserad av att bli havsambassadör? Kom med på vårt lanseringsevent för Open Call!

Lansering av Open Call för havsambassadörer i Malmö

klockan

”Bauhaus of the Seas Sails Malmö” bjuder in till lanseringen av sitt första Open Call onsdagen den 22 november. De söker havsambassadörer som kan främja nya relationer mellan Malmöbor och havet. Evenemanget kräver anmälan och antalet platser är begränsat.

Vem bjuder in till evenemanget?

Malmö universitet, Mötesplats Social Innovation och Marint Kunskapscenter, som driver EU-projektetBauhaus of the Seas Sails Malmö”, lanserar nu ett Open Call där individer och organisationer kan ansöka om att bli havsambassadörer. En havsambassadör får medel för att skapa och genomföra aktiviteter under 2024 för att Malmöbor, och i slutändan hela Malmö, ska få nya erfarenheter som stärker relationen till havet.

Vem kan ansöka?

Du kan ansöka om att bli havsambassadör om du är en individ eller aktör som har kunskap om hållbarhet, möten med naturen, kreativa arbetssätt, kultur och konst. Utöver det ska du ha en god relation till grupper av Malmöbor som vanligtvis inte blir hörda eller inkluderade i stadsutvecklingsprocesser. Havsambassadörerna kommer att genomgå en kort utbildning under våren 2024. Syftet är att ge nya perspektiv och möjliggöra samarbeten mellan havsambassadörerna som kan användas till att finslipa idéer på aktiviteter som stärker Malmöbornas relation till livet i havet.

Vad handlar lanseringen om?

Ambitionen med lanseringen på Malmö Konsthall är att deltagarna får kunskap om syftet med, och kriterierna för, att bli en havsambassadör. Och att hitta samarbetspartners att skriva ansökan tillsammans med. Lanseringsevenemanget sker på svenska. Efter evenemanget, klockan 18:00, kan du som vill, delta i en guidad tur av den aktuella utställningen ”Ingela Ihrman – Frutti di Mare” på Malmö Konsthall – en utställning med stark koppling till havet.

Även om du inte har möjlighet att delta vid lanseringsevenemanget så är du välkommen med din ansökan. 

Anmälan till lanseringsevenemanget
Om Ingela Ihrmans utställning ”Frutti di Mare”

Information

Vad: Lansering av Open Call
När: Onsdag 22.11, 16:00–18:00
Var: C-salen

Fri entré
Anmälan krävs, anmäl dig här