fbpx
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Artist talk: Möt konstnärerna bakom verken

Installationsbild tagen inne i konsthallens ljusa rum. Ett stort träd står mitt bland färgglada konstverk.
Carola Grahns verk ”Vidderna ropa, Trollpilen” är ett ofta fotograferat verk i utställningen ”I staden växer ett fält”.

Möt konstnärerna i I staden växer ett fält

15.1 2023

Möt konstnärerna bakom verken i utställningens sista artist talk. Carola Grahn, Julia Selin, Jon Åkerlind, Amin Zouiten, Charlotte Walentin, Astrid Göransson och Andreas Johansson berättar om sina verk i utställningen I staden växer ett fält – 50 konstnärer i Malmö, som visar upp Malmös myllrande konstscen. Det här är utställningens sista dag – ta chansen att uppleva en av Konsthallens populäraste utställningar.

Malmö är en fantastisk konststad. Den här utställningen vill berätta om konsten i staden – just nu – och det med hjälp av konstnärer som outtröttligt verkar i den. De är födda mellan 1940-talet och 1990-talet, alla aktiva på Malmös konstscen med en bredd av uttryck. 50 konstnärskap deltar och bland deltagarna finns en gemensam inställning till konsten som något oumbärligt. Många har erfarit både framgång och tysta passager under tidens gång, men arbetet med konsten har hela tiden fortgått. En del har precis börjat. 

Curatorerna om utställningen i utställningskatalogen

Utställningen är resultatet av ett samarbete mellan de fyra curatorerna Mats Stjernstedt, Elena Tzotzi, Emily Fahlén och Asrin Haidari.

Information

Vad: Dialogbaserat artist talk

När: Sön 15.1 kl 12.30–14
Var: Utställningshallen

Ingen anmälan krävs, fri entré