fbpx
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Unga Konsthallstorget: Pimpa dina plagg med Janet Chikane

Cool yngre kvinna i svarta solglasögon och helt klädd i läder som poserar framför en färgglad vägg.
Janet Chikane.

Pimpa dina plagg med Janet Chikane från Bowdown Dance Academy

klockan

Janet Chikane från Bowdown Dance Academy visar hur du, på ett kreativt sätt, kan designa dina egna kläder! Programmet är del av Unga Konsthallstorget, en ny sommarsatsning med olika kreativa workshops under onsdagkvällar för dig som är 16–19 år gammal. Gratis och vi bjuder på snacks.

Det kommer att finnas en del plagg tillgängliga att trycka på, men om du vill jobba med ett eget plagg är du mer än välkommen att ta med det!

Jag har alltid varit superkreativ och uttryckt mig genom kläder. När jag var ung var det svårt för mina föräldrar att köpa de där coola plaggen, så jag började designa mina egna. Saxen och jag blev ett. Jag återanvänder gamla plagg och pimpar upp dem med nya genom att klippa ihop en ny design eller genom att använda mig av glitter och textilfärger. Låt kreativiteten flödas! Här finns inga gränser!

Janet Chikane

Janet Chikane är dansare, entreprenör och en av grundarna till dansskolan Bowdown Dance Academy i Malmö. Hon har bl.a. uppträtt på P3 Guld-galan, Malmö opera, stora scenen på Malmöfestivalen och har tilldelats priser som Årets förebild på Malmöfestivalen och blivit nominerad till kung Carl Gustaf stipendiet. Hon är en glädjespridare som genom sin kärlek och kunskap visar att man kan lyckas med vad som helst bara man kämpar för det.

Workshopen är en del av Unga konsthallstorget, en ny sommarsatsning där du får delta i olika kreativa workshops varje onsdagskväll under perioden 28.6–2.8. Programmet är ett samarbete mellan Arena 305KulturskolanKRUT, Malmö Konsthall och fritidsgårdarna. Allt program är gratis!

Tillgänglighet & info: Unga konsthallstorget är tillgängligt även för unga med fysiska och/eller kognitiva funktionsnedsättningar. På plats finns kvinnlig personal, eventuellt även manlig.

Information

Vad: Workshop
När: Ons 2.8 kl 18–20
Var: Konsthallstorget

Drop in, fri entré