fbpx
Laddar Events

« All Events

  • This event has passed.

Unga Konsthallstorget: DJ:a med Soleil Camara

En cirka 30-årig glad man i rastaflätor står vid ett mixerbord utomhus och spelar musik.
Soleil Camara. Foto: Ali Jehad

DJ-workshop med rapparen Soleil Camara (Arena 305-popup)

klockan

Kom på workshop och lär dig DJ:a med rapparen Soleil Camara! Du kan också göra din egen Pride-pin, pimpa ett klädesplagg med textilpennor (ta gärna med eget valfritt plagg), framföra din egen låt på open mic eller bara komma och hänga och njuta av musiken. Programmet ordnas av Arena 305 och är del av Unga Konsthallstorget, en ny sommarsatsning med olika kreativa workshops under onsdagkvällar för dig som är 16–19 år gammal. Gratis och vi bjuder på snacks.

En vecka innan Youth Pride bjuder vi in dig till en kväll full av spännande aktiviteter! Tillsammans med rapparen Soleil Camara – artist, DJ & producent med musikaliska rötter i RnB/hiphop från i Malmö – får du möjlighet att lära dig DJ:a och prova på att mixa dina favoritlåtar. Ta chansen att uttrycka din kreativitet genom att göra en unik Pride-pin inför Malmö Pride och pimpa ett klädesplagg med hjälp av textilpennor (ta gärna med ditt eget plagg att dekorera). Om du gillar att stå på scen har du möjlighet att framföra din egen låt på Open Mic och dela din musikaliska talang med andra. Om du bara vill njuta av musiken är du självklart också välkommen att hänga med oss.

Workshopen är en del av Unga konsthallstorget, en ny sommarsatsning där du får delta i olika kreativa workshops varje onsdagskväll under perioden 28.6–2.8. Programmet är ett samarbete mellan Arena 305, Kulturskolan, KRUT, Malmö Konsthall och fritidsgårdarna. Allt program är gratis!

Tillgänglighet & info: Unga konsthallstorget är tillgängligt även för unga med fysiska och/eller kognitiva funktionsnedsättningar. På plats finns både manlig och kvinnlig personal.

Information

Vad: Workshop
När: Ons 28.6 kl 18–20
Var: Konsthallstorget

Drop-in, fri entré