fbpx
Laddar Events

« All Events

  • This event has passed.

Unga Konsthallstorget: Skapa med Kulturskolan!

Samling ungdomar som sitter i ett tomt klassrum
Bli kreativ med kulturskolan! På Unga Konshallstorget kan du testa på att DJ:a med plattvändaren Hussni Aziz, även kallad DJ Bae. Det kommer även finnas möjlighet att designa dina egna personliga stickers och pins.

Unga Konsthallstorget: Skapa med Kulturskolan!

klockan

Bli kreativ med kulturskolan! På Unga Konshallstorget kan du testa på att DJ:a med plattvändaren Hussni Aziz, även kallad DJ Bae. Det kommer även finnas möjlighet att designa dina egna personliga stickers och pins. På plats finns också material för att skapa din egna hennatatuering. Gadda dig själv eller ta med en kompis med det rätta handlaget för en riktigt snygg tatuering som håller runt ett par veckor. Allt material och utrustning är gratis att använda.

Workshopen hålls av Kulturskolan, som är en verksamhet för alla mellan 7-19 år som är intresserade av kulturaktiviteter. Här finns kurser i allt från animation, bild, dans, foto, manga, DJ, rap, musikproduktion och mängder av instrument till sång, serieteckning och teater. Vi har även öppen verksamhet och gratis helg- och lovaktiviteter. Alla är välkomna på Kulturskolan!

Workshopen är en del av Unga Konsthallstorget, där du mellan 16-19 år bjuds in till olika kreativa workshops onsdag, torsdag och fredag under vecka 26 till 28.

Programmet är ett samarbete mellan Arena 305, Kulturskolan, KRUT och Malmö Konsthall.

Allt är gratis!

Information

Vad: Takeover med Malmö Kulturskola
När: Torsdag 27.6 klockan 14–18
Var: Konsthallstorget

Drop in, fri entré