fbpx
Tonårskille fotad bakifrån. Han visar upp ett tryck på sin hoodie på ryggen, det står Seved och porträtterar ett monster.

Workshop för dig som är 16–19 år: Back Pieces

27 – 29.12 2022

Ta med en jacka, hoodie eller t-shirt som du vill måla ett coolt motiv på eller sy en applikation på, och kom på workshop till konsthallen. Workshopen, som leds av konstnärerna Ossian Theselius och Tamara de Laval, är för dig som är 16–19 år gammal och är gratis. Vi bjuder på fika.

Workshopen börjar med en kort visning på 20 minuter av utställningen I staden växer ett fält för inspiration, för dig som vill. Efter det förflyttar vi oss till Verkstan där vi börjar skissa, måla och sy. Vi har textilpennor och färg och kan hjälpa till att skapa airbrush-effekter på din back piece. Det finns också symaskin och tygbitar om du hellre vill göra en textilapplikation. Har du inga kläder att använda kommer det att finnas ett mindre utbud med plagg på plats som du kan jobba med. 

Workshopen är gratis och du kan komma när som helst mellan kl 13 och 17 och stanna så länge eller kort tid du vill.

Workshopen leds av konstnärerna Tamara de Laval och Ossian Theselius. Varje workshop har ett tema, men du är också välkommen att skapa utifrån ditt eget tema. 

27 december: Mitt Område – en hyllning till ditt kvarter, din stadsdel
28 december: Vänskap – en hyllning till ditt kompisgäng, din familj, ditt crew
29 december: Fantasy – en hyllning till fantasivärldar med drakar, demoner och älvor

Vi vill gärna låna din back piece fram till den 9 januari och ha med den i en utställning i Verkstan. Där ställer vi också ut de back pieces som skapats på workshoparna på Garaget.

Information:

Vad: Workshop
När: Tis 27.12, ons 28.12 och tor 29.12
Tid: Kl 13–17. Drop in, du kan komma och gå när du vill
Var: Verkstan på Malmö Konsthall

Gratis
Drop in, ingen föranmälan

En person fotograferad lite ovanifrån sprayar färg på ryggen på en väst som hänger på väggen. Väggen är färgglad och har färgrester på.
Så här kan en back piece se ut.