fbpx
Papperskassar ,ed konstnärsmaterial utanför konsthallen.

Sportlov 2021

 - 

Malmö Konsthall håller fortfarande stängt, men vi vill ändå ge er möjlighet att skapa och inspireras av vår utställning Ceija Stojka under sportlovet!

Materialpåsar

Vi delar ut materialpåsar på olika platser i Malmö från och med fredagen den 19 februari. Du hittar dem exempelvis på följande bibliotek: Lindängenbiblioteket, Garaget, Kirsebergsbiblioteket, Bellevuegårdsbiblioteket, Oxiebiblioteket, Tygelsjöbiblioteket, Bunkeflostrands bibliotek, Masten 2, Limhamnsbiblioteket och Husiebiblioteket. Påsarna delas ut så långt lagret räcker.

Inspiration till hur ni använder materialet hittar ni via vår YouTube-kanal. Om du inte får tag på en påse kan du använda material du har hemma istället.

Livesänt skapande

tisdagen den 23 februari livesänder vi skapande verkstad från Malmö Konsthall kl. 13 och 15 via Instagram.

Det blir en kort visning av utställningen och tips på hur du kan skapa med inspiration från Cejia Stojka. Det fungerar både med materialet i påsen och med material som många har hemma.

Bekanta dig med utställningen på Youtube

På vår YouTube-kanal hittar du filmer med inspiration för att skapa, både kopplat till vår nuvarande utställning och tidigare utställningar. Där hittar du också en kortfilm om Konsthallens vårutställning 2021 med den romska konstnären Ceija Stojka.