fbpx
Ett barn som skapar i konsthallens sommarverkstad.

NYRENOVERAD VERKSTAD med utökade öppettider

 - 

Välkomna till vår nyrenoverade kreativa verkstad! Under sommaren har vi byggt om och anpassat lokalen för verksamhet och besökare och slår nu upp dörrarna till en tillgänglighetsanpassad och färgglad verkstad som triggar skaparkraften. Verkstäderna välkomnar alla åldrar och har alltid fri entré.

Om Covid-19

Vi anpassar vår verksamhet för att skydda personal och besökare. För att minska smittspridning och sprida ut besökarna har vi utökat öppettiderna i verkstaden med två timmar under hösten 2020. Antalet besökare är begränsat till 20 personer i rummet och därför kan väntetid uppstå. Hämta kölapp i verkstaden. Om kö uppstår ber vi besökare lämna plats för nya besökare. Inga föranmälningar.

Alla besökare ombeds tvätta händerna. Verkstaden är möblerar med möjlighet att hålla avstånd. Deltagarna placeras vid skilda bord tillsammans med sitt sällskap och får eget material som inte delas med andra. Vi ber er att stanna hemma om ni inte är helt friska!

Helgverkstad på Malmö Konsthall

19.9–22.11, lördagar & söndagar kl. 11–16.30

Vi skapar i olika tekniker med inspiration från utställningen Hassan Sharif: I am the single work artist. Kort visning med begränsat antal platser kl. 13 och 15.

Öppen fredag

Varje fredag i november, den 6–27.11 kl. 14–16, har vi personal på plats och extra material framme. Ta med en kompis eller kom själv och slå dig ner och skapa. För alla åldrar.