fbpx
Bild av en av våra pedagoger när hon håller en visning i Ceija Stojkas utställning. Hon blir filmad av en annan kvinna.

Digitala frukostvisningar: Ceija Stojka

 - 

Varje vecka, fram till den 21 maj, kan du tre gånger i veckan följa med på en digital frukostvisning kl 10–10.30 av den pågående utställningen Ceija Stojka, som väckt stor uppmärksamhet nationellt. Bänka dig framför skärmen med kaffe, fika och konst!

De digitala frukostvisningarna är ett komplement till möjligheten att besöka oss på plats. Bor du i Borås eller Umeå, eller kan du av andra skäl inte besöka oss i Malmö? Ta chansen att besöka utställningen digitalt i stället! Lär dig om hur Ceija Stojka överlevde tre koncentrationsläger, om romernas liv under förföljelserna och om hennes drabbande konst på bara 20 minuter.

Vad?

Under frukostvisningen får du en kort guidning genom utställningen med en av våra pedagoger. Visningen tar 20 minuter plus tid för frågor. Du kan ställa frågor i slutet av visningen.

Hur?

För att delta i de digitala frukostvisningarna behöver du bara klicka på den visning du vill delta i när tiden för sändning är inne. Välj ”join meeting”. Du kan delta utan att ladda ner programmet Zoom. Om det inte finns någon sändning där betyder det att den inte börjat ännu.

Du behöver inte anmäla dig på förhand.

När?

Onsdag, torsdag och fredag kl 10–10.30 med start onsdagen den 24 mars. Vi öppnar inloggningen 9.55. Inga visningar på helgdagar.

Kommande digitala frukostvisningar

Digital frukostvisning: onsdag 19 maj
Digital frukostvisning: torsdag 20 maj
Digital frukostvisning: fredag 21 maj

Guidad visning på romani (lovari)

Digital visning på romani: onsdag 19 maj kl 11